Rólunk

Tizedik éve szól minden augusztus a Kanyó Memorial körüli teendőkről. A nehéz körülmények miatt nem így hívtuk az elmúlt két évben, de akkor is azért dolgoztunk, folytatni tudjuk a jövőben.

Hiányozna, ha elengedtük volna, amikor bizonytalanság vette körül. Megesett, hogy szakmai koncepciónkba vetett hitünk nem lelt értő fülekre, máskor azt nem tudtuk, felszínen marad-e rendezvényünk a globális fenyegetések viszontagságában.

2013 nyarán kinyílt az a világ – az első Kanyó Memorial vendégeként megérkezett a dán Bjerringbro Silkeborg. Semmi nem maradt ugyanaz – követte őket a Tremblay, az Ystads IF, majd a Gorenje Velenje. Nagyon hálásak vagyunk az eddigi szereplésekért és keményen dolgozunk, ne szakadjon meg ez a folyamat! Ezzel párhuzamosan biztosítottak minket hazai partnereink, a bajnoki rajtra való felkészülés végső erőpróbája a Kanyó Memorial lesz számukra. Így lett a torna állandó résztvevője a NEKA, Veszprém, az FTC és természetesen a Tatabánya, “Tónika” otthona.

Minden évben tanulunk és új szövetségeseket szerzünk. Célunk a kézilabda sportban jelen lévő globális trendek azonnali felismerése, valamint a bevált módszertanok általi tudás megosztása, áramoltatása. Nem kevésbé fontos a nálunk versenyző fiatal sportolóknak örök élményt szerezni, Európa-szerte kiváló vendéglátónak bizonyulni.

Vécsey Gábor – Főszervező